Start NU met next level online ondernemen vanuit jouw eigenheid, zachtheid en ontspanning!

Persoonlijke aandacht, kleinschalig, Invulbare templates voor

jouw salespagina en eigen online platform/academie.

Onbeperkt toegang tot alle updates!

Ik begeleid yogaleerlingen, yogadocenten, coaches, therapeuten, astrologen, masseurs en andere spirituele ondernemers in België, Frankrijk, Aruba, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Zwitserland, Duitsland, Portugal, Australië en Maleisië. Dit is het voordeel van online. Je bereikt iedereen over de hele wereld!

Herkenbaar?

Ben jij yogaondernemer, yogastudio eigenaar, coach of therapeut?
Herken je de volgende vragen en gedachten:

N

Ik wil meer leerlingen bereiken met mijn lessen en coaching en niet alleen hier in de omgeving. Zodat ik mijn kennis van yoga, mindfulness, voeding, meditatie, manier van coaching kan overdragen aan zoveel mogelijk mensen.

N

Ik wil graag locatie onafhankelijk coachen en lesgeven

N

Ik wil mijn omzet laten groeien maar heb geen ruimte of tijd om extra yogalessen te geven of 1 op 1 coachsessies in te plannen

N

Mijn studio is vol qua lessen, ik zit aan mijn plafond qua tijd en inkomsten. Ik blijf aanvragen krijgen. Hoe kan ik aan de vraag voldoen

N

Ik voel van binnen dat het anders kan. Maar hoe dan? Ik heb grootste dromen en wil het roer omgooien. Meer werken vanuit mijn hart.

N

De jas die ik nu aanhebt past niet meer, ik ben toe aan een nieuw niveau in mijn yoga ondernemerschap

N

Ik voel dat ik mijn missie in de wereld wil zetten om meer mensen te bereiken met mijn kennis maar hoe doe ik dit?

N

Ik wil graag een online yoga programma maken. Maar wat maakt mij uniek? Er zijn al zoveel gratis video’s op YouTube en waarom zou iemand dan betalen voor mijn video’s?

N

Mijn gezondheid staat voorop. Ik wil een online (yoga) programma ontwikkelen zodat ik dit jaren later nog kan verkopen en het me dan geen tijd en energie meer kost.

N

De balans tussen werk en privé is zoek, ik heb geen tijd voor leuke dingen, ik wil mijn passie weer hervinden.

Maar denk je?

q

Wie zit er op mij te wachten?

q

Hoe kan ik mezelf neerzetten in de online ondernemerswereld?

q

Hoe doe ik dit qua techniek?

q

Ik ben niet goed in verkoop en heb geen kennis van sales en marketing.

q

Wat kan ik het beste posten op Facebook, Instagram en LinkedIn?

q

Hoe vind ik deelnemers? Ik heb geen mensen op mijn mailinglijst of volgers op social media.

q

Hoe schrijf ik teksten voor mijn site of nieuwsbrief?

q

Waar moet ik beginnen? Welke stappen moet ik zetten?

q

Online is nieuw voor mij. Dat is toch eng?

q

Ben ik niet te oud om online te ondernemen?

Waar droom je van?

Meer vrijheid en toch omzet genereren?
Na jaren sjouwen met matten en wekelijks vele lessen geven nu moeitelozer geld verdienen. Terwijl je doet wat je het liefste doet?
Online programma / platform als extra inkomstenbron?
Je hebt meer in huis dan alleen lesgeven. Je wilt een online programma maken van je passie en werk- en levenservaring ?
Meer mensen inspireren met je innerlijke wijsheid?
Eenvoudige invulbare templates in je eigen huisstijl?

Heldere uitleg hoe je jouw template vult met jouw foto’s, video’s, audio’s en ebooks?

Hoe ben ik begonnen:

Vaak wordt aan mij gevraagd hoe ik het allemaal doe?
Een gezin, meerdere online yogaprogramma’s, online trainingen, coaching en alle ballen in de lucht houden. Ik krijg vaak vragen over mijn websites, online programma’s, netwerk, doorzettingsvermogen, bruisende energie en succes.

Het geheim is dat een stevige basis belangrijk is en dat heb ik als thuisbasis.
Mijn gezin staat achter me en mijn man steunt me waar nodig. Ik zorg voor evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Geven en nemen. Privé en in mijn bedrijf. En reserveer als eerste ruimte voor ontspanning voor mezelf en met mijn gezin.

Dit is niet altijd zo geweest.
Vaak was ik heel druk in mijn yogaschool en vergat hierdoor mijn omgeving. Een gebroken schouderblad door een val van de trap in 2015 en sarcoïdose, een infectie aan mijn longen, in het voorjaar van 2016 met nare symptomen, hebben mijn ogen weer geopend. Ik zag dat juist mijn gezin het belangrijkst voor mij is. Ik heb diverse business coaches gehad. De een heeft mij de kunst van het online ondernemen bijgebracht. Dit is een andere tak van sport dan plaatselijk ondernemen. De ander heeft me geleerd hoe ik tijd kan inruimen voor mezelf, en hoe ik structuur in mijn bedrijf en dagplanning aanbreng. Weer andere business coaches leerde me om meer te luisteren naar mijn intuïtie, Een coach voor diverse business- en verdienmodellen, strategie en plannen. Ik heb vele events bijgewoond waarin ik alles leerde over video’s opnemen, Facebook marketing, mijn LinkedIn profiel goed bijwerken, het inzetten van allerlei social media kanalen, het uitwerken van strategieën, het schrijven van blogartikelen en nieuwsbrief content, het door ontwikkelen van nieuwe plannen en het werken met webinars en nog veel meer. Ik vind het zelf nog steeds prettig om een business coach in de arm te nemen. Een coach helpt me verder in de groei van mijn bedrijf. Zodat ik iemand heb die meekijkt met mijn plannen en helpt bij mijn blinde vlek. Als je echt een bedrijf wilt runnen dan is een business coach onvermijdelijk. Als ik ergens hulp bij nodig heb, huur ik iemand in die daar al is waar ik wil zijn. Hij of zij heeft dan al kennis op dat gebied. Zo heb ik ook iemand ingehuurd die me heeft leren spreken op een podium.

Mijn lichaam is mijn belangrijkste coach, die heeft mij geleerd dat gezondheid altijd voorop staat.
Dit wil ik graag doorgeven aan jou!
Kijk wat jij nodig hebt en of jouw bestaande lessen, product of dienst aan vernieuwing toe is en of dit om te buigen in tot een online programma. Alles is om te buigen naar online. Er zijn zoveel diverse mogelijkheden via verschillende tools. Maar als je niet bekend bent in het online ondernemerschap is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Als je interesse hebt in het maken van een online yoga programma of hoe ik jou kan helpen met jouw yogaonderneming. Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. In een intake pAUwergesprek bekijken we samen of ik de persoon ben, die jij zoekt. Het programma hoeft niet specifiek alleen yoga te zijn. Maar kan een combinatie worden van yoga, coaching, mindset en eventuele live dagen. Tevens werd en wordt deze training ook gevolgd door een kindercoach, rouwtherapeut, voedingsexpert, masseurs, eigenaar spiritueel centrum et cetera. 80% is yogadocent, maar als je geen docent bent en voelt dat je met mij in zee wilt gaan dan ben je uiteraard ook welkom!


Wat heb ik te bieden?

In deze online training leer ik je hoe je je ideale online leerling helder krijgt, hoe je je plek in de online yogawereld claimt en zorgt dat je gezien wordt al expert, help ik je met het ontwikkelen van je online yogaprogramma, werken we aan je mindset, vind je je zielsmissie, maak je de juiste stappen om te zorgen dat je ook leerlingen krijgt die interesse hebben in je online programma. Tevens is er technisch support. Ze helpt je met het technische gedeelte om te zorgen dat het ook daadwerkelijk staat. Stap voor stap in je eigen tempo.

Je leert hoe je:

 • onderscheidend bent van je concullega’s,
 • hoe je een mailinglijst opbouwt,
 • hoe je zorgt dat je volgers en binding met je toekomstige deelnemers krijgt,
 • hoeveel je waard bent en gaat vragen voor je online programma,   
 • met marketing en strategie,
 • door meer online zichtbaar te zijn je live yogalessen en workshops  ook voller worden,
 • retraites, workshops en evenementen hierdoor sneller vol zijn, want leerlingen komen dan van ver en niet alleen uit jouw woonplaats,
 • een passief inkomen opbouwt,
 • nieuwe (online) leerlingen / coachees aantrekt,
 • om te gaan met de techniek,
 • om sociale media in te zetten en hoe jij een expert wordt in Facebook, Instagram en LinkedIn.
 • hoe je een ondernemersmindset krijgt die denkt in overvloed ipv schaarste,
 • wat voor verschillende tools erzijn en het beste passen bij jou en jouw manier van ondernemen,
 • een online yoga / coach programma maakt wat dicht bij jezelf, jouw  kernwaarden en jouw overtuigingen ligt.

Online training “Van Yogadocent Naar Online Yogadocent” 

nen je yogadocent / yogaondernemer / coach / therapeut/ spiritueel ondernemer?
Heb je al een tijdje een yogastudio? Heb je docenten die les geven voor jou? Geef je al heel veel lessen en denk je dit moet anders? Wil je meer leerlingen bereiken met jouw boodschap? Heb je ooit aan een online yogaprogramma gedacht maar weet je niet waar te starten? Wil je als yogadocent naar de next level? Heb je een eigen manier van coachen en wil je hier meer mensen mee helpen?

Ik begeleid yogadocenten via de online training “van yogadocent naar online yogadocent” met het maken van een online yoga / coach programma. Ik loop mee aan je zijde samen met een groep gelijkgestemde yogadocenten met allemaal een eigen plan of doel. Maar als je jezelf online wilt neerzetten komt daar wel een dosis zichtbaarheid en vindbaarheid bij.

Online Yoga / coaching is ook mogelijk voor jou!
Veel yogadocenten geven al succesvol online les door middel van online yogaprogramma’s. Op deze manier ontvangen ze extra inkomsten in hun yogabedrijf. Hierdoor hoeven ze minder les te geven en hebben ze meer vrije tijd. Ze ontwikkelden zichzelf en hun bedrijf in sneltreinvaart.

Online ondernemen bied zoveel kansen en voordelen. Dit is ook voor jou weggelegd zodra je weet hoe je goede marketingstrategieën invoert. Om aan de slag te gaan, met het ontwikkelen van een online yoga / coach programma komt er meer bij kijken dan alleen wat video’s en audio’s opnemen. Wat heb je aan al die video’s als er niemand is dit het koopt. Hier zit een strategie achter. Het is goed om te leren hoe je jouw online community laat groeien en voedt met je kennis. Alleen op die manier zal het succesvol zijn. Hoe? Dat leer ik je in deze online training.

Dit leer je via deze online training ‘van yogadocent naar online yogadocent’. We gaan kijken naar:
Je doelgroep, jouw ideale online leerling, je WHY, je zielsmissie, de basis van je bedrijf, de prijs die je mag vragen, je storytelling, je mindset, je money mindset je leert hoe je je angsten loslaat en naar buiten durft te treden, Hoe je de inhoud van je online yoga/coach programma opbouwt en vorm geeft. Wat je nodig hebt voor jouw unieke, authentieke programma. Hoe je je mailinglijst laat groeien. Hoe je webinars geeft. Marketing en strategie social media, LinkedIn, Instagram en Facebook. Hoe je zichtbaar wordt en actie onderneemt. Hoe je een programma maakt wat goed verkoopbaar is.  En wat het zo bijzonder maakt, inclusief een template en technische uitleg mbt je online academie en salespagina.
LET OP,
je hoeft dus NIET van scratch af aan zelf een salespagina en academie te bouwen. Je bent geen websitebouwer. Ik weet als geen ander dat ondernemers in dienstverlenende beroepen een andere hersenhelft gebruiken. Dit is de reden dat we het qua techniek zo makkelijk mogelijk aanbieden. Je ontvangt een kant en klare template in jouw huisstijl kleuren die je met behulp van uitleg video’s, vragen in de Facebookgroep en de online technische samenwerkdagen zelf vult met jouw foto’s, video’s, audio’s en ebooks.

Dus als je de kneepjes van het online ondernemen onder de knie wilt hebben en alle mogelijkheden die er in deze tijd zijn met het internet wilt ervaren en voor je wilt laten werken dan is deze training perfect voor jou. Hierdoor lever je jouw bijdrage aan een betere wereld.

Ik begeleid je via :
Twaalf modules vol met online videolessen, online werkboeken, online leerboeken, online coachcalls met de groep waarin als je een hotseat krijgt jouw vraag en het antwoord ook voor de ander interessant is. Online samenwerk ochtenden mbt je programma, online samenwerkdagen mbt techniek. Een besloten Facebook groep voor al je vragen. Een standaard invulbare Online Academy en Salespagina. Deze maak je uniek door het te vullen met jouw bedrijfskleuren, eigen foto’s, video’s en werkboeken. Ja, je leest het goed, het technische gedeelte zit er in. Je krijgt een invulbaar frame, wat je op de url van je eigen academy website plaatst en vult met je content. Het eerste jaar gratis wishlistmember licentie t.w.v  $197 en Divi thema t.w.v. $89. Mocht je een koppeling met je mailing- en betalingssysteem willen dan zijn dit extra kosten. Levenslange* toegang tot deze online training. Een ‘van yogadocent naar online yogadocent – community’ met persoonlijke aandacht van mij in een besloten Facebook groep waarin gelijkgestemde collega’s elkaar 24/7 kunnen steunen en motiveren. De groep is heel waardevol omdat iedere yogadocent met dezelfde issues zit.

Alles valt of staat met DOEN. Als je je hiervoor aanmeldt, groeit je yogadocenten mindset naar een yogaondernemers mindset.

Deze online training is voor jou als je jouw yoga / coach kennis wilt delen met leerlingen en coachees in Europa en de rest van de wereld. Ontdek de vele mogelijkheden van online ondernemen!

Dit is jouw ideale optie als je het liefst alleen en zelfstandig, op je eigen tempo werkt. Dit is het voordeel van online.

Certificaat van deelname
Na afloop van de online training ´Van Yogadocent Naar Online Yogadocent´ ontvang je op verzoek je certificaat van deelname. Hierop staat dat je succesvol hebt deelgenomen aan deze training.

Je start direct na aanmelding.. Je blijft onbeperkt* toegang houden tot de lessen, werkboeken, de nieuwste updates in de academie en de community in de besloten Facebook groep.

Opbouw van het programma:

Afstemmen op je dag
Werken aan positieve mindset
Vertrouwen in jezelf en je bedrijf
Je ideale leven vormgeven
Hoe wil jij leven én werken
Commitment

Ontdekken van je zielsmissie, visie en je WHY
Je kernwaarden
Wat maakt jou uniek?
Het DNA van je online bedrijf

Je ideale online leerling
Helderheid in je doelgroep
Marktonderzoek

Diverse mailingsystemen
Mailinglijst laten groeien
UItleg AVG
Wat is er mogelijk qua weggever?
Het maken van een weggever

Uitleg diverse vormen van programma’s
Een schaalbaar programma vormgeven en opbouwen
Helemaal online of een combinatie met live momenten
Uitleg mbt video’s maken

Storytelling is dè marketingstrategie van NU

Je pijn en transformatie omzetten naar je goud/je kracht

Strategie en marketing
Het belang van social media
Uitgebreide les over 
Facebook
Uitgebreide les over LinkedIn Uitgebreide les over Instagram
Leren goede teksten te schrijven om te bloggen

Lanceringsplan
Diverse manieren op jouw unieke manier.
Challenge en voorbeeld mail
Balans tussen je leven én bedrijf
Focus houden
Gepersonaliseerde template online academie en salespagina.

 

Wat ben je waard?
Prijs bepalen voor jezelf en je programma
Perfecte naam kiezen voor je onlineprogramma

Opbouw en schrijven van goede teksten voor je winstgevende salespagina
Een gepersonaliseerde template van een salespagina in jouw huisstijl kleuren zodat je jouw teksten er eenvoudig inplaatst

Diverse manieren van webinarprogramma’s
Voordelen van een webinar
Een succesvol stappenplan voor een winstgevend en inhoudelijk goed verkoopwebinar.
In vertel mijn webinar ervaringen
Geef mijn voorbeeld webinars

Terugblikken en vooruitkijken
Zorg voor goede testimonials
Je pagina ‘social proof’ maken
Stel de juiste vragen aan je “oud” deelnemers
De juiste stappen zetten na een lancering
Op naar de 2e ronde!

Pakket & Prijs

Online training 'van Yogadocent naar Online Yogadocent'

 2999,- excl BTW


Dit pakket bestaat uit:

De online training twv 2.499,- bestaande uit:

Twaalf modules met diverse online video’s

Twaalf Leerboeken

Twaalf Werkboeken

Maandelijks coachcalls Q&A met de groep

Maandelijks online samenwerkochtenden mbt je programma

Maandelijks online samenwerkdagen met mbt techniek

Besloten community dagelijks support 24/7 voor je vragen

Levenslangs toegang

xxxxxxxxxxx

We do it together academy en salespagina twv 997
bestaande uit :

Een gepersonaliseerd invulbaar template voor je eigen online academy

Een gepersonaliseerd invulbaar template voor een salespagina

Divi thema t.w.v. $89

1 jaar gratis Wishlistmember licentie t.w.v. $197

Certificaat van deelname

xxxxxxxxxxx

Bonussen:

Videodatabase met uitleg online tools t,w,v, 197

Bonuslessen van experts t.w.v. 349

Bijdrage namens jou aan Because we Carry en ViaLisa

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten. Inmiddels heb ik ook coaches, masseurs, eigenaren spirituele centra, astrologen, therapeuten geholpen met hun bedrijf.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij de Yogaboerderij. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp trainingspartner in Nederland .

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten en andere spirituele ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook de (online) Business Satsang, het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops. Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen, trajecten en de Business Satsang® mastermind de stichting “ViaLisa” van Lisa van Gerven die jonge vrouwen begeleidt in de sloppenwijken van Bangladesh en “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens.

Al mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermindgroepen, (online) trainingen, events en nog veel meer ga ik met je delen in deze online training en begeleiding. Het enige dat je hoeft te doen is op jouw manier het uitvoeren en DOEN!

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018 Corine was genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional.

Extra Bonussen!

Een videodatabase vol met technische video tutorials zodat jij weet hoe alles werkt. Minimaal 40 uitleg video’s. Deze zijn mega waardevol als online yogaondernemer t.w.v. 197 euro.

Bonuslessen van experts op het gebied van Manifestatie, LinkedIn, Facebook, Schrijven van goede teksten, vinden van je essentie, video’s maken en financieel advies t.w.v 349 euro.

En bij iedere afname van een training/traject steun ik Steffi de Pous. Ze is een Amsterdamse Yogadocente die met haar stichting “Because we carry” vluchtelingen helpt op Lesbos. En ik steun Lisa van Gerven van stichting ViaLisa waarin zij jonge vrouwen in de sloppenwijk van Dhaka, Bangladesh begeleidt naar een goede toekomst.

Bonuslessen

Bonusles 1

Ik manifesteerde o.a. mijn bedrijf Namasté Café, mijn bedrijfspand, reizen en gratis publiciteit.
Ook vandaag de dag word ik steeds beter in het werken met de Wet van Aantrekkingskracht. Hoe ik dit doe?
Je krijgt van mij, mijn beste tip om je wensen te manifesteren in deze bonusles!

Ira Nagel

Bonusles 2

Ik ben Esmee en heb een bonusles gemaakt voor jou met videotips voor als je zelf video opnames gaat maken met een camera of telefoon. Ik ben ook de videograaf van deze online training.

Esmee van Loon

Bonusles 3

Ik ben Jantien010 en mijn passie is tekst. Ik verdien er mijn brood mee en het allermooiste vind ik het om anderen te leren schrijven. Voor mij is schrijven een uitlaatklep die me steeds weer op nieuwe ideeën brengt. En daar ga ik jou hier ook mee kennis laten maken .Ik geef je tips hoe je het beste een blogartikel kunt opbouwen.

Jantien van Driel

Bonusles 4

Ik ben Laura en online videocoach voor vrouwelijke ondernemers.
Ik heb als bonus drie gratis Fabulous Business videolessen voor jou gemaakt om het beste uit jezelf in je video’s te halen.

Laura Elsman

Bonusles 5

Ik ben Birgit een gedreven online marketeer met een passie voor Facebook marketing. Ik help vrouwelijke ondernemers met het behalen van meer succes (lees meer omzet + klanten). M.b.v. Facebook kun je ervoor zorgen dat je jezelf als yogadocent binnen mum van tijd op de kaart zet en dat steeds meer studenten jouw yogaschool weten te vinden. In drie videolessen laat ik je exact zien op welke knoppen je kunt drukken voor meer succes m.b.v. Facebook marketing.

Birgit Luijk

Bonusles 6

Masja is LinkedIn expert voor ondernemers. Haar missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid én vindbaarheid via LinkedIn te vergroten, zodat zij zich dusdanig leren profileren dat ze zonder acquisitie nieuwe klanten via dit platform aantrekken en daarmee hun omzet verhogen.

Masja Slootweg

Bonusles 7

Ik ben Ingrid leiderschap in Finance coach. Ik heb een video gemaakt waarin ik je help naar een financieel gezond yogabedrijf.

Ingrid van Ommeren

“Ik zocht iemand die me kon helpen om mijn idee handen en voeten te geven. Ik word uitgedaagd over mijn business plan en idee maar ook wie ben ik en hoe mijn relatie tot geld en succes is.
Als je een expertise hebt waar je graag een online programma van wilt maken dan is Corine de persoon met alles wat ze te beiden heeft zodat het ook goed staat.
Je bouwt niet alleen de inhoud van het programma maar ook het technische aspect. Het is een one stop shop. Je bent in één keer klaar.
Tijdens de VIP probeerde me helemaal vol te stoppen met alle informatie die zij heeft.”

Kim Bras

“Ik was op zoek naar hoe ik dingen anders kon doen, beter.
Op dit moment breiden mijn groepen uit en ik maak een combinatie yoga en wandelen.
Ik wil graag deze twee combineren.

Ik kan andere yogadocenten zeker aanraden om deze training te doen.
Corine zit vol met ideeën en denkt met je mee. Ze brengt je een stap verder.
De VIP dag heb ik als een inspirerende dag ervaren en was super gezellig. Ik ging na afloop met een A4 vol ideeën en tips naar huis en ben direct aan de slag gegaan.
Corine trekt je echt door het proces heen, ook het technische stuk. Ze is er altijd om vragen te beantwoorden. Als je haar nodig heb dan is ze er ook.”

Linda Leenders

“Ik wilde graag online iets neerzetten en toen popte Corine bij me op.
Ik was zoekende en wist nog niet waar ik moest beginnen, maar hoe en wat wist ik niet.
Ik krijg iedere week een nieuwe module en hierdoor kom ik iedere dag een stapje verder. Het is heel helpend. Iedere week word ik uitgedaagd, vooral aanpakken en doorgaan.
Ik heb nu meer handvatten om stap voor stap te werken aan mijn online business.
Mocht je twijfelen, “Go fot ir, soms ben je te bang en blijf je zitten in je onzekerheid, maar je leven begint buiten je comfortzone”. Het is all package, gewoon doen!!”

Linda ten Veen

“In 2018 wilde ik leren ondernemen, zichtbaarder worden en heb ik me opgegeven voor ‘ Van Bijbaan Naar Bedrijf’. Ik deed eerst dingen meer op donatie basis en gratis , maar als ik echt mijn baan wilde opzeggen en er voor wilde gaan moest dit anders.
Nu doe ik ook ‘ Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’ . Het is een uitdagend pad. Ik kom door allerlei stukken, ik groei, het is een heel proces, ook op persoonlijk vlak. Het komt allemaal samen.
Ik heb nu nog meer duidelijkheid in welke lessen ik wil geven qua doelgroep en hoe ik dit ga doen. Wie ik wil aanspreken en waarom? Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om gewoon TE DOEN en VERTROUWEN te hebben in jezelf en dat alles een proces is en ervoor GAAN en mijn droom achterna.
De VIP dag was heel praktisch. Het was één-op- één , brainstormen, ideeën die ik had werkte zij verder voor me uit en ze haalde me uit mijn comfortzone. Er is veel gebeurt op die dag
Als je nog twijfelt. Het is een compleet pakket, qua mindset, ontwikkeling persoonlijk en zakelijk en het technische stuk. Heel fijn dat dit er allemaal bij in zit. De coachcalls, de VIPdag en het retreat hebben mij destijds overtuigd om mee te doen met dit traject.”

Naomi Schillevoort

“Corine geeft heel veel ideeën en inspiratie. Ze appt me ook met ideeën. Ze is altijd 10 stappen verder dan dat jij bent. De begeleiding heeft mij mijn eigen online programma opgeleverd om vrouwen met Endometriose te helpen.”

Naomi 
Eigenaar Endo Food Coach

“We wilde een online programma ontwikkelen en Corine is heel creatief en ze denk met je mee. Ze geeft je ook moed om deze stappen te zetten. We zijn voor het programma ‘Van Bijbaan naar Bedrijf’ in combinatie met een VIP traject gegaan en dat is absoluut aan te raden het sluit heel mooi op elkaar aan”

Liana en Joost
Eigenaren Healty Yoga

“Ik had al heel lang een idee op om een online programma te maken. Corine begeleidt mij bij het maken van het online Yoga programma. Ik heb wel even nagedacht over het bedrag. Maar ik mocht het gespreid betalen en toen heb ik niet getwijfeld en ben gewoon gegaan.”

Corine brengt dingen in stroomversnelling. De opnames zijn gemaakt en zij coacht mij. Zij geeft mij het vertrouwen en ze is ontzettend enthousiast. Ze is tevens heel toegankelijk en denkt met je mee.”

Irene de Vos
Eigenaar Yoga Ommen
(Opname september 2017)

“We dachten dat ik snel een online yogaprogramma zou maken omdat ik al meerdere boeken heb geschreven, maar zo makkelijk als we er over dachten was het niet. Er was iedere keer wat. Het ene moment werd ik ziek of ik kreeg een frisbee tegen mijn oog. Corine bleef vragen hoe het ging en was een stok achter de deur. En nu is het programma af”

Patty
Eigenaar Dolfijn Wellness

(Opname september 2018)

8″Ik had het idee om een online cursus te maken over Yoga Nidra. Ik wilde dat niet zomaar doen, ik wilde het goed doen. Dus ik dacht een coach daarbij in te schakelen. Via Facebook kende ik Corine als de Yoga business coach. Dus ja, de keus was snel gemaakt….
Ik heb heel veel van haar geleerd. Ze bleef herhalen dat ik de basisprincipes (ideale klant, behoeftes, wat kan ik betekenen, mijn missie, bij mijn gevoel blijven enz) goed voor ogen moest houden. Inmiddels heb ik al meer dan 70 online programma’s verkocht. Ik doe nu ook veel meer aan mijn zichtbaarheid. Corine is zelf het beste voorbeeld wat betreft zichtbaarheid, ze doet dit echt supergoed voor! De skype gesprekken en haar bereikbaarheid waren heel fijn.
Al met al heb ik heel veel geleerd en kan ik jou Corine echt aanraden voor het maken van een online programma!”

Diana Aben
Ontdek Yoga  (Opname september 2018)

“Corine heeft veel kennis in online ondernemen EN yoga. Ze straalt een enorme kracht uit.
Ze heeft duizenden ideeën.
Mijn programma staat in de steigers en morgen, 1 oktober start ik met mijn eerste ronde. Ik ben heel blij.
Doordat ik mee heb gedaan, sta ik anders in mijn ondernemerschap.
Ik kreeg zoveel inzichten van Corine. Zoals nee zegen, wie is je ideale klant, hoe zorg je dat je zichtbaar bent en je prijs bepaalt.

Ze is een warme persoonlijkheid, en straalt kracht en energie uit. Ze barst van de ideeën en is een goede sparringpartner
Wat je ook maar mee op de proppen komt, ze heeft nog veel meer voor jou.
ze heeft zoveel kennis van online programma’s en inhoudelijk over yoga.
Ik heb heel veel van haar geleerd en ben heel dankbaar dat ik bij haar ingestapt ben”.

Debby Ixchel (Opname september 2017)

Mijn Missie

Mijn missie is dat zoveel mogelijk mensen rust, stilte en kracht vinden in de wereld. Dat ze een betere balans vinden tussen hun privé en werk. Yoga, meditatie, wandelen, massages, gezonde voeding en coaching kan hier een onderdeel voor zijn. Dit kan ik niet alleen. Gelukkig zijn er heel veel gedreven yogadocenten en spirituele ondernemers die goed zijn in hun vak. Maar ik zie dat zij het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken en om hun plek op te eisen in de markt waardoor de juiste leerling/coachee hen niet kan vinden. Ik help yogadocenten en coaches om hun missie helder te krijgen, zichtbaar te worden op social media, hun missie uit te dragen via een online yoga / coach programma zodat ze nog meer leerlingen bereiken met hun kennis.

Het Resultaat

Deze ondernemerstraining leert je hoe je een online yoga/coach programma ontwikkelt waarmee je bereik groter wordt. Internet is niet meer weg te denken in onze maatschappij en op deze manier bereik je heel eenvoudig yogaleerlingen over de hele wereld en niet alleen leerlingen in je eigen woonplaats. Je hebt je zielsmissie, visie en je doelen helder. Je krijgt een yoga ondernemers mindset en denkt in mogelijkheden en nieuwe kansen. Ik begeleid je qua opbouw en invulling van je online programma en tevens krijg je hulp met de technische tools. Zodat je net als ik van yogadocent/coach een online yogadocent/coach wordt. Wat ik van je verwacht is moed en het gewoon DOEN.

Van 5 tot 10 jaar

Als je over 5- 10 jaar realiseert dat je leven en je bedrijf positief is veranderd is door mee te doen aan deze training. Zou je het dan meedoen? Als je nu niet instapt zou je dan spijt krijgen over 5- 10 jaar? Hoe lang wil je dit al? Hoe lang twijfel je al? Denk je, “ik doe het wel alleen”?

Als het tot nu toe nog niet is gelukt. Gaat het dan lukken zonder hulp? Ik had echt hulp nodig en ik ben blij dat ik in mezelf heb geïnvesteerd en hulp heb ingeschakeld. Het heeft me zoveel gebracht. Voor mezelf, mijn gezin en mijn bedrijf. Bouw aan je eigen virtuele vastgoed. Jouw levenswerk! Wees trots op jezelf en jouw bedrijf. Zorg dat je jouw kennis en ervaring gaat vastleggen in een online programma. Voor jezelf en voor je toekomstige deelnemers. Zodat je je kennis kan blijven verspreiden.

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd gaat het programma mij kosten?

Gemiddeld drie – vier uur per week. Je kiest zelf hoeveel tijd je wilt besteden. Kies zelf wat voor jou het beste past. Blokkeer wel tijd in je agenda om te werken AAN je online bedrijf en je online programma. Hoe meer tijd je besteed, hoe sneller je gaat qua bouwen en lanceren. Dit ligt helemaal aan jezelf. Je blijft onbeperkt toegang tot deze training.

Hoe lang duurt de online training ?

te hebt onbeperkt* toegang tot de online training.

Je academie en salespagina template wordt opgeleverd binnen een termijn van zes ( 6 ) maanden. Je bent zelf verantwoordelijk om je domeinnamen en huisstijl kleuren op tijd aan te leveren. Het is aan jou wanneer je de tijd neemt om deze te vullen met jouw programma onderdelen adhv de video’s van de videodatabase.

Indien je niet alles op tijd aanlevert zodat wij op de tijd de template kunnen opleveren binnen de 6 maanden en het wordt later dan de afgesproken termijn zijn we genoodzaakt om 497 euro in rekening te brengen.

Je hebt onbeperkt* toegang tot de academie van De Yoga Business Coach. De online training bevat alle tools dmv video’s, werkboeken en leerboeken. En de Facebookgroepen, de coachcalls, online samenwerkochtenden/middagen en online technische samenwerkdagen.

Na zes maanden staat je online yoga/coachprogramma en als je hier langer de tijd voor wilt nemen dan is dit mogelijk want je blijft toegang houden tot de training. De academie is opgeleverd binnen die zes maanden. Aan jou hoe lang je erover doet om deze te vullen. Je hebt dan onder de knie hoe je een programma maakt en kan dan met alle kennis meer programma’s maken. Het stopt niet. Jij en je online bedrijf blijven in ontwikkeling. 

Ik blijf me zelf ook ontwikkelen en daarom zal de training ook met me meegroeien en in prijs stijgen. Daar blijf je profijt van houden. 🙂

*onbeperkt toegang betekent zolang de tools Facebook, WordPress, De Yoga Business Coach etc bestaan.

 

Kan ik meerdere online programma's maken?

Ja, je kunt zoveel mogelijk programma’s maken als je wilt. Als je eenmaal je eigen online platform / academie hebt maakt het niet uit of je één of tien programma’s maakt

Wat heb ik nodig?
Je hebt een laptop, iPad of computer nodig en WIFI om de video’s te bekijken. Een printer om de werkboeken uit te printen en een pen om de opdrachten uit te werken.
Ik weet nog niet waarover ik een online programma wil maken? Kan ik toch meedoen?

Tijdens de online training gaan we door middel van video’s, leerboek, werkboek en audio’s met geleide visualisaties kijken naar je zielsmissie, je why en je kernwaarden. Door dit te onderzoeken bij jezelf voel je wat jij hier te doen hebt en waarom je bepaalde banen en levenservaringen hebt gehad. Hierdoor sta je steviger en is het mogelijk om  anderen hiermee te helpen en te dienen.

Dit ga je omzetten in een online programma en yoga kan daar een onderdeel van zijn maar het hoeft natuurlijk niet.

Ik heb ook mensen begeleid die niets met yoga deden. Zoals een masseuse, een eigenaar van een spiritueel centrum, een rouwtherapeut, astrologe, dansinstructeur en een voedingscoach.

Het gaat om te leren hoe je van een idee een online programma opbouwt, de strategie, marketing, schrijven van een salespagina, geven van verkoopwebinars et cetera. De techniek die ik daarvoor uitleg is overal voor op van toepassing.

Hoe ziet de training eruit?

De online training ‘van Yogadocent Naar Online Yogadocent’ heb ik uitgeschreven op deze pagina en bevat diverse online werkvormen.

Zit de online academie / platform echt in deze prijs?

Ja het framework van jouw online academy zit in dit bedrag. Het kost technische kennis om het allemaal zelf te doen, en deze tijd wil je liever besteden aan het uitwerken qua inhoud van je programma of aan les geven.

LET OP, je hoeft dus NIET van scratch af aan te bouwen, je bent geen websitebouwer. Je krijgt een invulbaar gepersonaliseerd template in jouw huisstijlkleuren en lettertypes.

Je zorgt voor een eigen URL domeinnaam en krijgt een DIY online academy frame in jouw bedrijfskleuren en lettertypes en leert via een videodatabase en hoe je deze kan vullen met jouw video’s, audio’s, werkboeken etc. Heb je technische vragen dan kun je deze stellen tijdens de maandelijkse online technische samenwerkdagen of 24/7 in de besloten Facebookgroep

Als je het zou uitbesteden dan is het net als het bouwen van een website en kost het gemiddeld tussen de 1500 en 2000 Euro.

Bij de training -1- zit geen koppeling van betalings- en mailiingsysteem.
Bij de training en de business satsang -2-  zit wel een koppeling van betalings- en mailiingsysteem.
Bij de traing, Business Satsang en VIP -3- zit wel een koppeling van betalings- en mailingsysteem.

Ik vind het een pittig bedrag.
Dat klopt, maar het is een investering in jezelf. Je hebt al veel geld geïnvesteerd om kennis te vergaren over de yoga filosofie, anatomie en didactiek. Nu is het tijd om dit te investeren in jezelf, zodat je jezelf laat zien en je genoeg yogaleerlingen krijgt om je kennis aan over te dragen. Zodat je genoeg inkomsten genereert. Als online yogaondernemer ga je jezelf serieus nemen en je bedrijf gaat verder groeien. Vraag jezelf af wat het je gaat kosten als je doorgaat zoals je nu bezig bent.
Kan ik de training ook in termijnen betalen?

Ja, dit kan in overleg. De betaling bestaat dan uit twee termijnen of zes termijnen.
De betaling in termijnen is NIET van toepassing op Early bird prijzen.

Online Training Van Yogadocent Naar Online Yogadocent
Twee termijnen van 1599,- . Nu het 1e termijn en drie maanden later is de 2e termijn.
Zes termijnen van 559,- Nu het 1e termijn en de daarop volgende vijf maanden de andere termijnen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

 

Zit de salespagina er echt in?

Ja, dit maakt het ook zo uniek.
Je krijgt de begeleiding met het bedenken, ontwikkelen en uitwerken van je programma met behulp van mij.

Je krijgt een template van een salespagina en deze vul je met alle informatie die je hebt uitgeschreven in de eerdere modules.

LET OP, je hoeft dus NIET van scratch af aan te bouwen, je bent geen websitebouwer. Je krijgt een invulbaar gepersonaliseerd template in jouw huisstijlkleuren en lettertypes.

Zijn er nog extra kosten?
Ja maar het ligt er aan hoe groot of hoe klein je je programma wilt aanbieden.
Met video’s en/of audio’s.
Je hebt een tool nodig waarmee het online betalen is ingericht.
Een tool die na betaling een factuur verzendt.
Een programma waarmee de mailautomation kan worden ingericht. .
Je deelnemers moeten tenslotte worden geïnformeerd wanneer ze toegang hebben gekregen tot weer een nieuwe les.
Er zijn gratis en betaalde versies.

Je kunt de video’s, audio’s laten opnemen door een videograaf of in geluidsdichte studio. En eventuele werkboeken door een professional laten maken of zelf maken. Overal hangt een prijskaartje aan. Dus het is aan jou hoeveel geld je extra wil investeren.

Ik ben therapeut/coach/masseur dus geen yogadocent maar wil graag een online programma maken kan dit?

Ja, dat kan. Ik richt me op yogadocenten omdat ik weet wat ze voelen en doormaken. Maar alle kennis die ik deel is op ieder vakgebied van toepassing. Dus ook geschikt voor coaches en therapeuten. Inmiddels heb ik veel spirituele ondernemers geholpen waaronder het merendeel yogadocent is maar ook kindercoach, masseur, eigenaar spiritueel centrum, rouwtherapeut, voedingscoach, astrologe, dansinstructeur et cetera.

Start NU met next level ondernemen!

Jij bent je bedrijf!

Corine in de media

Corine van Zoelen – van Heerebeek

Horst 2617 | 8225 PA Lelystad | 06-51874415 | info@deyogabusinesscoach.nl

Chat openen
1
App me op...
App me of spreek in!